Här bor vi nu!

& så var det äntligen dags!
här kommer några bilder på vår nya, fina lägenhet. ni kan ju notera att vi inte är riktigt färdiga med den heller, fattas lite grejer, vissa saker ska bytas bort, sättas upp osv.
 
hallen
eftersom hallen är ganska lång & smal så har vi valt att inte ha så mycket saker där, fattas väl bara några fina lyktor på den tomma väggen.
 
köket
här ser väggarna också ganska tomma ut, men bakom lampan gömmer sig en köksklocka!- och vi funderar på att sätta upp ett vinställ också.
 
gästrummet
kanske inte världens rymligaste rum men det finns då en bekväm sängplats då våra föräldrar, syskon & vänner vill komma & hälsa på. sedan så är det skönt med ett skrivbord så man kan stänga in sig för sig själv och skriva, läsa, vad som helst. (särskilt fiffigt när jag börjar plugga).
 
sovrummet
bakom sängen ska det stå en huvudgavel men den fanns inte på lager när vi köpte sängen, så så fort dem får in i affären så ska vi hämta en.
 
badrummet
badrummet är renoverat sedan ca ett år tillbaka & det gör så himla mycket med en fräsch toa!
 
vardagsrummet
här kan ni även notera att vi ska byta ut både soffbordet & soffan till en större så småningom, men denna funkar ju tills vidare, särskilt när det är en bra bäddsoffa. vi ska också sätta upp några tavlor på väggen bakom.
för er som inte har någon aning om vad detta är; det kallas för burspråk. ett utåtbuktande fönster som är riktigt läckert faktiskt! skitmysigt när mörkret sjunker in & man tänder ljusen i kandelabern.
givetvis har mina fina muminmuggar en liten hedersplats i detta stora vitrinskåp som mamma skänkt åt oss!- vilket vi har tänkt måla vitt så fort vi får tid till det.
i det här rummet kommer man även ut till balkongen som inte är så jättestor heller men fungerar ju ändå! perfekt att sitta där ute & äta, dricka, läsa, sola, bara må gott under soliga varma sommardagar!
 
här trivs vi då bra; jag, min man & vår vovvsing. kan tänka mig bo här väldigt länge & det är sådan skillnad jämfört med att bo i överhörnäs... shit ändå, att ha gåavstånd till stan & tillgång till flera motionsspår i skogen som liger alldeles intill husområdet är ju guldvärt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0