Take it slow on sundays.

har ju glömt tillägga att svärföräldrarnas karelska björnhund, cäta, har bott hos oss i helgen!- pga att dem bott på hotell tillsammans med sebasitan & hans hockeylag i sundsvall. så har varit en riktig hundhelg, kan man säga! =)
idag har varit en riktig slapparsöndag, vilket har mestadels bestått utav att ligga under täcket & kramats med pojkarna, hihi. men vi var även ute på en lååång promenad i gimåt med vovvarna; ett vackert, härligt väder måste man ju bara ta vara på! lagomt fint att dra med grabbarna på en rejäl pw & få lite tempo på det hela, hihi!
och för er som undrar vad gimåt är så är det ju en slags stadsdel här i övik, precis som gullänget där vi bor. och i gimåt finns höglandssjön som är väldigt stor & runt den går ett väldigt lång motionsspår! perfekt för långpromenader eller långlöpning! =)
och detta blev dagens middag; en pastagratäng med kyckling, paprika, lök, tomater & ost förstås, hihi. supergod om jag får säga det själv. satt väääldigt fint i magen & nu har hela christoffers familj (förutom tobias) varit hit & hämtat sin cäta. lille max är mest olycklig nu & gnäller efter dem alla. själv så vill jag bara krypa tillbaka i soffan & slappa ett tag till in mot kvällen. sovmorgon imorn kommer inte sitta helt fel.
ha det så bra alla & nattiiiii 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0