You saved my soul.

ja hörni, när man pga träningsvärken i benen & rumpan har så himla svårt att gå i trapporna upp till lägenheten & även allmänt svårt i helhet att röra sig så känner man bara hur mycket man älskade gårkvällens träningspass! precis som det ska vara. 
 
sitter annars bara & allmänt spekulerar kring olika saker. har beräknat att arbetspass kommer vara mest nödvändiga i april & maj, så jag får en lön i maj så jag har gott om cash till brännbollsyran & så att jag också får en lön i juni så man har extracash då flyttem till bästa övik äntligen slagit in. första sommarlönen landar ju trots allt i juli. och självklart så är det bara allmänt skönt med extrapengar så man har att spara tills vidare (och shoppa fina sommarkläder som man springer på i butiker eller hittar på nätet, hihi).
men annars på tal om arbetspass så har jag också skaffat vikariat på min praktikplats jag är på nu, så efter praktiken får jag mer chanser till jobbtillfällen,- heja heja!
-- -- --
något annat är också att jag måste checka in vars man kan träna i övik nu när jag så småningom far härifrån. men turligtvis så har min kära vän elin, som bor där nere, lovat att hjälpa mig komma igång på friskis & svettis som ska vara ett bra träningscenter. jag & C har också bestämt att träna där tillsammans sedan, lär nog bli superbra.
 
annars så ser jag på vänner i väntan på att ellen ska komma förbi; hade tänkt bjuda på lite smått och gott & så kaffe förstås. finns mycket att ta igen med den brullan! så trevligt
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0