This one here is for my old man.

vad tyst det varit här. perdón. men jag har haft en fartfylld helg & bloggen har fått vänta, helt enkelt. det blir lättast så när det är lov & det är jag ju sannerligen inte ensam om.
nåväl, här kommer en liten summering:
 
i torsdags anlände vi till åsele - jag åkte bussen alldeles ensam & det kändes för lustigt - och åt palt till middag. sedan åkte vi ut till familjens stuga där vi mötte upp deras släktingar från sandviken & umgicks med dem innan dem skulle bege sig hemåt. & senare på kvällen värmdes badtunnan upp & vi badade sent in mot natten. hur mysigt som helst!
när vi vaknade upp på fredagen var vädret hur fint som helst, så vi bestämde oss för att det skulle bli en utedag bestående utav skoter & pimpling.
christoffers lillebror filip var så exalterad över att få köra skoter.
fiskelyckan fanns verkligen inte på min sida. christoffer fick flera & jag fick noll.
vi spelade tv-spel och åt massor massor av godis,
& jag raffade åt mig christoffers ipad & nyttjade viaplay så mycket det gick.
 
det var den helgen det, och nu är lovet över. lite både och. när man väl fått i sig den där latheten som planterar sig likaväl som lovet planterar in sig i vardagen så blir det en omställning att återvända till skolan. men det blir roligt att träffa massa vänner igen & jag är ändå ingen person som kan ta sovmorgon när jag har chansen.
nu däremot ska jag sätta mig & göra faser tills det blir kvällsfika & läggdags.
sounds fun? not really.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0