Marknadshelgens Sammanfattning.

Fredagens sammanfattning är att jag begav mig till Hannes lägenhet efter middagen och vidspråkades med henne & Sissel medans som fixade fripporna. När Sissel for ute med Nanna satt jag och Hanne och väntade på att Hanna skulle anlända, sedan blev det utgång med några. En riktigt trevlig kväll med massa och jag kände mig nöjd när jag kom hem igår. Såg film och myste på. 
Fick många förfrågningar om det var tråkigt att va nykter, men neej, att hålla sig nykter är gott & dugligt enligt min egen åsikt.

En morgonirriterande men mysig lördag som bestod av att jag gick på marknaden med världens bästa Hanne, köpte thaimat och massa annat. Bland annat det sista av Viktors födelsedagspresent. Iiih! Snart fyller grabben arton hela år. Tänka sig tänka sig.
Blev sedan middag med Gustav. Kycklinglår och pommes satt verkligen inte helt fel. Kvällen bestod av utgång med massa massa folk och jag ångrar ingenting, en underbar kväll var det. Allt går i en berg-och dalbana men kvällen var på topp. Verkligen. Tackar alla.


Nu är det tillslut söndag och man gör allt och ingenting. Dricker te & lyssnar på musik. Ba måå. Blir inte att åka till pappa, han befinner sig i Norge och är hemma på tisdag. 
Begav mig på marknaden några timmar idag med Hanna. Hade inget annat för mig. Träffade på trevliga personer och fick knasigt sällskap på vägen hem. 

Imorgon är det första praktikdagen. Japp japp, slipper skola i fyra veckor. Därefter höstlov. Jag måår verkligen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0